• Underside Slide1
 • Underside Slide3
 • Underside Slide4
 • Underside Slide5
 • Underside Slide2

Festspil

Underholdning til din næste fest

Shotsspil

Shotsspil

Mangler du nogle sjove aktiviteter til din fest? Hvad så med at prøve dette shotsspil? det indholder stativ med 6 shotsglas og 2 terninger. Dermed har du det rette udstyr klar, og festen kan ellers bare gå i gang. Glassene er lavet af polycarbonat og er derfor 100 % brudsikre. De kan indeholde op til 3cl. Uanset hvilke drinks man ønsker at komme i shots glassene, tager de ikke farve. Shotglassene er yderst praktiske i det de tåler maskinopvask.

Kr. 50,- inkl. moms

Prisen er leje pr. dag

Shot bakke med 6 shots

Shot bakke med 6 shots

Denne smarte serveringsbakke passer til 6 shots, og er både praktisk og underholdende. Det er ganske enkelt mere sjovt, når der bliver serveret velsmagende shots i en shots bakke, og hvorfor ikke gøre gæsterne i endnu bedre humør, med denne super smarte og elegante shots bakke. Shots bakken er nem at håndtere, nem at gøre ren og yderst holdbar.

Kr. 40,- inkl. moms

Prisen er leje pr. dag

Shot bakke med 12 shots

Shot bakke med 12 shots

Denne smarte serveringsbakke passer til 12 shots, og er både praktisk og underholdende. Det er ganske enkelt mere sjovt, når der bliver serveret velsmagende shots i en shots bakke, og hvorfor ikke gøre gæsterne i endnu bedre humør, med denne super smarte og elegante shots bakke. Shots bakken er nem at håndtere, nem at gøre ren og yderst holdbar.

Kr. 50,- inkl. moms

Prisen er leje pr. dag

Excl. Transport 3,60 kr pr. kørt km. + evt. bro/færge

Har du spørgsmål eller ønsker at leje så kontakt os på

Telefon. 6061 1042.

 • d. 22/08-2016 Maria Hansen

  d. 22/08-2016 Maria Hansen

  I lørdags havde vi fornøjelsen af, at have Thomas ude med pølsevognen 😊... Helt fra start var der hurtig svar og stor service 👍! Det var en fantastisk måde at holde fest på - afslappet og super hyggeligt 😊! Betjeningen var i top 👍 (Også tak til Thomas' 2 drenge, der gjorde det så godt).... Der var højt humør i pølsevognen og en super kontakt til vores gæster. Der var rigeligt mad og der manglede INTET - selv skraldet tog de med sig.... Vi vil helt klart anbefale pølsevognen fra Skårup tanken 😊👍👍👍😊.... Tak!
 • d. 03/09-2016 Sasha Pryds Finsen

  d. 03/09-2016 Sasha Pryds Finsen

  Verdens bedste pølsevogn og få ud til sin fest! Det kan klart anbefaledes!!! Mine gæster nød det i fulde drag ! 👏🏽😜👍🌭
 • Udtalelse 3

  Curabitur quis blandit urna. Cras scelerisque imperdiet faucibus. Nulla gravida arcu ut vestibulum eleifend. Sed posuere urna et urna dignissim pharetra. Donec ac iaculis sem. Vestibulum fringilla sodales varius. Integer non accumsan tortor. Proin vel ullamcorper ante.

  Vi befinder os på Nyborgvej 438, 5881 Skårup Fyn

  Facebook